De officiële inschrijving is geopend!

Schrijf je nu in!

Gisteren is officieel de verkoop van de stadswoningen en appartementen van wonen in Coevorden van start gegaan! Vanaf vandaag zijn alle verkoopstukken te downloaden op de website.

Daarnaast liggen vanaf vandaag de verkoopmappen met daarin de verkooptekeningen, de prijslijst en de brochure voor je klaar bij StartBox makelaardij in Emmen.

Je hebt tot vrijdag 12 april 12.00 uur de tijd om het inschrijfformulier en eventueel de financiële check in te leveren bij StartBox makelaardij. Dit mag ook digitaal via nieuwbouw@start-box.nl.

Financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in hartje Coevorden? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart.

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we samen met de makelaar of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.

Om het je wat makkelijker te maken kun je met bijgaand invulformulier naar je eigen (hypotheek)adviseur. Deze kun je door hem/haar laten invullen en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

Toewijzing

Nadat wij alle inschrijvingen hebben ontvangen zal de toewijzing plaatsvinden. Dit vindt enkele dagen na sluiting van de inschrijving plaats op basis van voorwaarden en voorkeuren.

Wij maken een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als je een appartement of stadswoning toegewezen krijgt, wordt je gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijg je meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heb je in feite een optie op een woning of appartement. StartBox Makelaars plant tijdens dit telefoongesprek een afspraak met je in. De optie geldt voor een periode van twee weken en gaat in na het eerste gesprek.

De inschrijvers die geen woning of appartement toegewezen krijgen worden ook gebeld. Als je dat wenst kun je op de wachtlijst blijven staan, je kunt later dan alsnog een appartement of woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een appartement of woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor het vrijgekomen appartement of woning.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling