De woningen staan online en de prijzen zijn bekend!

Na vele aanmeldingen konden wij je niet langer in spanning houden. Vanaf vandaag kun je zien hoe de appartementen en de stadswoningen eruit komen te zien! Ook is het fijn om te weten of jouw droomwoning of appartement binnen je budget valt. Daarom staan vanaf vandaag ook alle prijzen online!

Of je nu kiest voor één van de stoer en eigentijdse stadswoningen of een ruim appartement, ze hebben allemaal een fijne living. Alle appartementen hebben een gezellige open keuken en een badkamer met optimaal woongenot. Ze zijn voorzien van een royale woonkamer, een ruime open keuken en een tuin of balkon.

Bij het appartement heb je tevens de beschikking over een eigen berging om je elektrische fiets op te laden en een privé parkeerplaats.

De stadswoningen beschikken over een zonnige zuidwest tuinligging en een privé parkeerplaats. Verder zijn de stadswoningen en appartementen helemaal klaar voor de toekomst! Ze worden namelijk standaard uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen zodat de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling