De woningen zijn toegewezen!

Afgelopen vrijdag 12 april sloot de deadline voor de inschrijving van de appartementen en woningen van wonen in Coevorden. Vandaag vond de toewijzing plaats, hierbij hebben we veel mensen blij kunnen maken met een optie op een appartement of een stadswoning!

Hoe verloopt het verdere proces?

Vandaag heeft de toewijzing plaatsgevonden. Dit gebeurd op basis van voorwaarden en voorkeuren. Als je een woning of appartement toegewezen hebt gekregen, heb je in feite een optie op een appartement of woning. De optie geldt voor een periode van twee weken en gaat in na je eerste gesprek. Dit gesprek plant StartBox Makelaars met je in.

Na de optieperiode van twee weken is het tijd om de beslissing te maken om de koop- en aannemingsovereenkomst te tekenen of af te zien van je woning. Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst zal de aannemer contact met je opnemen om een gesprek te plannen. In dit gesprek zal het meer- en minderwerk besproken worden.

Zodra alle ontbindende voorwaarden voldaan zijn en 70% van de stadswoningen en appartementen verkocht zijn, start de aannemer met de bouw van de woningen en appartementen.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling