Doe nu de financiële check!

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuw appartement of woning. Heb je interesse in een appartement of woning van het project wonen in Coevorden? Dan moedigen wij je aan om een financiële check te doen. Daarmee weet je precies wat jouw maandlasten worden en word je volledig meegenomen in alles wat er komt kijken bij het financieren van een nieuwbouwappartement of -woning.

Om het je wat makkelijker te maken kun je bijgaand invulformulier laten invullen bij jouw eigen (hypotheek)adviseur en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

Heb jij al een appartement of stadswoning uitgekozen?

Of je nu kiest voor een stadswoning of appartement, ze hebben allemaal een fijne living. Alle appartementen hebben een gezellige open keuken en een badkamer met optimaal woongenot. Ze zijn voorzien van een royale woonkamer, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een tuin of balkon.

Verder hebben alle woningen en appartementen een eigen berging, een privé parkeerplaats en een royale tuin of balkon.

Duurzaam en energiezuinig wonen

Alle appartementen en stadswoningen van wonen in Coevorden worden verwarmd door middel van een warmtepomp met vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers jouw appartement of stadswoning tevens koelt. Heerlijk aangename warmte en daarnaast geen hinderlijke radiatoren meer. Ideaal bij het inrichten van je appartement of woning!

Daarnaast worden de appartementen en stadswoningen volledig gasloos gebouwd. Zo geniet je niet alleen van lage energiekosten, je draagt ook nog eens je steentje bij aan een beter milieu.

De stadswoningen worden tevens voorzien van zonnepanelen.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling