Even voorstellen; Startbox Makelaars

Graag stellen wij de makelaar van wonen in Coevorden aan je voor:

Al bijna 20 jaar is het team van Startbox Makelaars actief in de regio Zuidoost-Drenthe. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat geldt voor alle werkgebieden waarin we actief zijn. Nieuwbouw, bestaande bouw, taxeren, huren/verhuren, aankoopbegeleiding en advies bij projectontwikkeling.

Ons kantoor wordt op het gebied van nieuwbouw vertegenwoordigd door Annelies Bijlsma, zelf ook al ruim 15 jaar  werkzaam in de makelaardij.  Zij wordt daarin geassisteerd door Arvid Lange, NVM-makelaar en tevens één van de eigenaren van Startbox Makelaars.

Nieuwbouw verkopen is een vak apart. Wij houden vanaf het eerste contactmoment tot zelfs na de oplevering contact met de kopers zodat het hele traject naar volle tevredenheid zal worden afgerond.

Startbox makelaars is er voor iedereen. Wij zijn bijzonder gewoon gebleven en bijzonder in het gewone.

Wij houden van wat we doen, we hebben een uitstekend team op onze kantoren die voor u klaar staat, geen vraag blijft onbeantwoord. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan; we stoppen pas als u tevreden bent!

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling