Inloopbijeenkomst 5 september

Zoals wellicht bij u bekend is, zijn wij betrokken bij de herontwikkeling van de locatie die in de volksmond bekend is onder Smithy’s Palace. Medio 2021 hebben wij een koopovereenkomst gesloten met Bork uit Stuifzand en hebben we een aanvang genomen met de planontwikkeling. Wij zijn een vastgoedontwikkelingsbedrijf en gevestigd in Borne. Op onze website www.kroon-bv.nl kunt u zien waar we actief zijn en waar we ons op richten. 


De locatie nabij uw woning is verpauperd en “schreeuwt” om een nieuwe invulling. We realiseren ons dat het allemaal lang heeft geduurd maar we hopen binnen afzienbare tijd een aanvang te kunnen nemen met ons bouwplan. 


De bedoeling is om de locatie in te vullen met 15 appartementen aan de zijde van de Stationsstraat en 6 eengezinswoningen aan de Paul Krugerstraat. Aanvankelijk bestond het plan uit een groter aantal eenheden en meer bouwvolume. 


We willen u graag kennis laten nemen van de plannen. We zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat u ervan vindt. Op dinsdag 5 september vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur houden we een inloopbijeenkomst bij Hotel Talens in Coevorden. We tonen u dan onze plannen en kunnen uitleg geven over de te volgen bestemmingsplanprocedure.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling