Laat je woondromen werkelijkheid worden

Wil je dat je woondromen werkelijkheid worden op wonen in Coevorden? Rabobank en De Hypotheker helpen je met vrijblijvend financieel advies op maat en helpen je graag om je droomappartement of droomwoning te realiseren.

Vrijblijvend financieel advies bij De Hypotheker

Bij De Hypotheker Emmen, Coevorden en Klazienaveen kun je terecht bij Stefan Sterken, Bryan Pathuis en hun team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. ‘Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou.’

‘Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!’

Wij (Renate, Bryan, Hennie, Stefan, Zoë en Corrie) ontvangen je graag op één van onze vestigingen.

Wij helpen je graag verder

Maak gratis een afspraak voor een gesprek met het team van De Hypotheker. Neem contact op met De Hypotheker via (0524) 518 833 of mail naar coevorden1125@hypotheker.nl

Een financiële check? Rabobank helpt je!

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in hartje Coevorden? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart.

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we samen met de makelaar of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn nauw betrokken bij het project Wonen in hartje Coevoerden. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en helpen je met een financiële check.

Meer leenruimte voor de koop van een energiezuinige woning

Sinds 2024 wordt de hoogte van de maximale hypotheek mede bepaald door het energielabel van de woning. Een energiezuinige woning heeft lagere energiekosten en daarom is je leencapaciteit hoger. Alle woningen van het project Wonen in hartje Coevorden hebben het voorlopig energielabel A+++. Wist je dat je door dit label €30.000 extra mag lenen voor de aankoop ten opzichte van een woning met het label E, F of G?

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling