Start Verkoop 28 maart!

Je bent van harte uitgenodigd

Op donderdag 28 maart van 16.00 tot 18.00 uur zal het start verkoop event plaatsvinden aan de Sallandsestraat 51, 7741 HN in Coevorden. Tijdens deze middag is het gehele verkoopteam van wonen in Coevorden aanwezig om al je vragen over het project te beantwoorden.

Naast dat je de verkoopstukken bij het event kunt bekijken, mag je deze ook meenemen naar huis. Wij nodigen je van harte uit tijdens deze middag!

Ben je helaas verhinderd deze middag? Vanaf 29 maart zijn alle verkoopstukken ook online te downloaden op de website.

Inschrijving

Vanaf 28 maart is de inschrijving van wonen in Coevorden officieel geopend en is het mogelijk om je inschrijfformulier en je financiële check in te leveren bij StartBox Makelaars. Je inschrijving dient zo compleet mogelijk te zijn. Je ontvangt een bevestiging wanneer wij je inschrijving succesvol hebben ontvangen.

Je hebt tot vrijdag 12 april 12.00 uur de tijd om je in te schrijven.

Financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in hartje Coevorden? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart.

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we samen met de makelaar of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.

Om het je wat makkelijker te maken kun je met bijgaand invulformulier naar je eigen (hypotheek)adviseur. Deze kun je door hem/haar laten invullen en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Ontwikkeling